top of page

Zachte Yoga

Ben ik blij dat ik in bij jou in de ‘zachte yoga’ ingestapt ben !
Het is voor mij in het juiste tempo en vooral in de juiste ‘zachtheid’ en op momenten dat ik voel dat er efkes rust nodig is , is er de complete vrijheid om dat ook te doen . Maw … helemaal op mijn maat . Dankjewel !
Mocht er een 2de zachte yoga-dag in de week komen … count me in !
Annick

Bij jou op zolder geniet ik oprecht van de deugddoende vrijdagse oefeningen die ook door de week nuttig zijn bij vermoeidheid of stijve spieren, onbewust ga je dat toch regelmatig toepassen.
Voor mij mag het nog lang zo doorgaan hoor !

Bea

Yoga Intensief 

Als deelnemer van toch al enkele jaren merk ik ook hoe sterk jij geëvolueerd bent op het vlak van yoga-kennis en -oefeningen. Ik ervaar die lessen gewoon als af. Het is een stof die je beheerst  - je hebt geen spiekbriefje nodig-  en die je vlot kan overbrengen. 

Chris 

Je yogalessen doen meer dan deugd en zetten er mij toe aan om ook elke morgen mijn dag te beginnen met meditatie en yoga. 
Annemie

Ik merk dat ik steeds vrolijk word van je lessen, het eerste uur is duidelijk goed voor mij, ik krijg er energie van en ik word er vrolijk van. Dank je wel.

Jessie

Ben danig uitgerust en rustig -nog meer dan anders- uit de les gekomen vandaag. Bedankt!
Chris

Seizoensreeks

Telkens ervoer ik dat na de yoga, bij het buiten komen in Tielrode dat er enerzijds innerlijke rust was en anderzijds heel wat energie. Het voelde net als na een nacht goed slapen, fris en zin om aan een volgende dag te beginnen.

Dankjewel daarvoor.

Marc

Een  zeer welgemeende dank je wel voor de yoga ervaringen die ik mocht genieten samen met jou. Knap hoe je de lessen uitwerkt en opbouwt. Keer op keer zeer fijne ervaringen.
Je slaagde er steeds in om me met een zeer aangenaam, vredig, dankbaar gevoel naar huis te laten vertrekken. Ik mis de dinsdagavonden in Tielrode. Hopelijk vind ik hier in de buurt gauw een gelijkaardige manier van yoga beoefenen.
Ann

Ik ben heel blij in jou zo'n fijne en goede yoga-lerares te hebben gevonden.
Ik heb al snel gemerkt dat ik aansluiting had en dat je nieuwe inzichten geeft vanuit andere invalshoeken waardoor het weer een verrijking is. Voor mij is het heel goed dat dit YogaVanBinnenuit is. Naar je lichaam luisteren, met je lichaam bezig zijn, dat zijn dingen die je als kind niet altijd genoeg meekrijgt, ook ik niet. Met name het subtiele in bewegingen helpt mij, en het basisgegeven om die rustig, met respect en met een goede ademhaling uit te voeren. 
De rust en kalmte in de oefeningen, zeker in het begin van een les, die vind ik heel knap. Terug naar de basis van bewegen, en die basis bewust en met overtuiging beheersen. Wat gebeurt er eigenlijk in je lichaam als je een bepaalde beweging maakt?  Goed dat je daar regelmatig op wijst. Het navoelen vind ik ook erg goed. ;-)

Ook een héle goeie is dat jij tussendoor vaak zegt "met een milde glimlach". 

Jaqueline  (Pianiste)

 

YAM - YogaAdemMeditatie groep

Een hele dikke merci voor de YAM sessies die ik bij u heb mogen volgen! Dit is een leerrijke ervaring geweest waar ik dagelijks de vruchten van pluk. Een heerlijke cocktail van zowel informatie als oefeningen. Voor mij bruikbare manieren om innerlijke kracht te putten uit diepe rust. 

Mijn nieuwe  job geeft veel voldoening maar vraagt ook waanzinnig veel inzet. Voorlopig is het moeilijk tijd vrij te maken voor YAM en sport. Gelukkig heb je mij alles heel goed aangeleerd tijdens de sessies zodat ik de oefeningen op dagelijkse basis nu kan toepassen. Dit zorgt voor heel wat kalmte in mijn systeem en daar ben ik u dus zeer dankbaar voor!

Annick

Meditatie lessen nemen was voor mij een manier om rust te vinden. Met behulp van de ademhaling was dit nieuw voor mij. Deze ademhalingstechnieken helpen inderdaad om in crisismomenten  de kalmte te bewaren. Ze zeggen draai tweemaal je tong om voor je iets zegt, ik adem twee keer voor ik nu iets zeg of miszeg! Het geeft energie om in deze zeer gestreste tijd meer diepgang en rust te vinden. Ik gebruik de ademhaling niet alleen in het dagelijkse leven ook tijdens de yogales geven ze een diepere uitwerking van de poses. Bedankt voor je fijne lessen! 

Myriam

Ervaringen

van deelnemers

Anker YAM
Anker zacht yoga
Anker yoga intensief
Anker Seizoen
bottom of page